Appartement met bad (45 m²)

Het appartement is zeer rustig gelegen, op de begane grond of 1e verdieping. Het biedt een ruime accommodatie voor zelfstandig gebruik met een balkon of terras met uitzicht op de tuin. Het appartement beschikt over een woonkamer met een flatscreen-tv, uitgeruste keuken met inductieplaat waar u uw eigen maaltijden kunt bereiden, een 1 aparte slaapkamer met flatscreen-tv en een badkamer met een ligbad en douche.

U kunt overal gebruikmaken van gratis Wi-Fi. Alle appartementen zijn gelegen op begane grond of 1e verdieping (er is geen lift aanwezig). Houd er rekening mee dat er bij het inchecken een borg van € 50,- vereist is. Deze borg wordt bij het uitchecken gerestitueerd, mits het appartement netjes en zonder schade wordt achtergelaten. Het appartement is voorzien van handdoeken en beddengoed.

Let op!
Inchecken: Tussen 15:00-19:00 uur
Uitchecken: vóór 10:30 uur.

 

 

Comfort kamer met inloop-regendouche (22 m²)

Alle kamers zijn rustig gelegen en hebben een eigen ingang met een balkon of terras, gelegen op de begane grond of 1e verdieping (er is geen lift aanwezig).

Alle deze kamers hebben een zithoek en zijn voorzien van koelkastje, waterkoker en Dolce Gusto koffieapparaat.

Ze beschikken ook over een privé badkamer met een inloop-regendouche en toilet. U kunt overal gebruikmaken van gratis Wi-Fi.

Let op!

Inchecken: tussen 15:00-19:00uur
Uitchecken: vóór 10:30 uur.

 

 
 

Grotere Comfort kamer met bad (35 m²)

De Comfort kamers met bad zijn groter dan de Comfort kamers met douche en zijn rustig gelegen op de 1e verdieping (er is geen lift aanwezig). Ze hebben een eigen ingang met een balkon of terras. Alle deze kamers hebben een zithoek, hoge tafel met stoelen en zijn voorzien van koelkast, waterkoker en Dolce Gusto koffieapparaat. Ze beschikken ook over een privé badkamer met een ligbad en toilet. U kunt overal gebruikmaken van gratis Wi-Fi. Let op! Inchecken: tussen 15:00-19:00u Uitchecken: vóór 10:30 uur.